Du er her:
4B2A5780.jpg

Viktig informasjon - målerbytte

fredag 30. desember 2016

I forbindelse med utrulling av nye målere har vi sendt ut en informasjonsbrosjyre til alle våre nettkunder. Her finner du litt tilleggsinformasjon:

Som beskrevet i brosjyren vil utrulling av nye automatiske målere, som tilfredsstiller de nye kravene til smartmåling, starte juni 2016 i  Fagernes/Leira og Tisleidalen og fortsette suksessivt i henhold til plan skissert på side 2 i informasjonsbrosjyren som er sendt ut til alle våre nettkunder.

Vi kan ikke si eksakt hvilken måned vi kommer til din bolig/hytte, men prosjektet er planlagt avsluttet i god tid før 2019. Uansett når du fikk den måleren du har i dag, om så i 2016, skal den byttes. Dette skyldes nye myndighetskrav. Alle målere skal byttes. 

Du vil bli kontaktet i god tid for avtale om byttedag som passer for deg.

Vi har dessverre ikke mulighet til å påvirke tidspunktet for hvert enkelt målerbytte i forkant. Når tiden for målerbytte hos deg nærmer seg, vil du motta en SMS med informasjon om tidspunkt fra vår samarbeidspartner OneCo Elektro AS. Dersom du besvarer denne sms med KONTAKT vil du bli kontaktet i løpet av kort tid, slik at man sammen kan finne et gunstig tidspunkt.

Er det en annen en deg som skal ha beskjed i forhold til avtale om byttedag, ber vi deg om å melde dette til vår samarbeidspartner OneCo Elektro AS på tlf 61 36 69 00.

Du kan lese informasjonsbrosjyren her

Alle montører fra vår samarbeidspartner OneCo, som monterer målere for ValdresEnergi, vil vise ID uoppfordret. Vi viser til sak fra Gudbrandsdalen.

 

Foreløpig fremdriftsplan på utrulling av nye målere:

Område 1, Fagernes : Sommer og høst 2016

Område 2, Leira/Tisleidalen: Sommer og høst 2016

Område 3, Øystre Slidre: Høst og vinter 2016/2017

Område 4, Beitostølen: Vinter og vår 2017

Område 5, Slidre: Vår og sommer 2017

Område 6, Aurdal: Sommer og høst 2017

Område 7, Vaset/Syndin: Høst og vinter 2017/2018

Vi må presisere at dette er en foreløpig framdriftsplan, og at endringer kan forekomme.

Informasjon om hvordan måleren fungerer finner du her