Du er her:
IMG_6654.JPG

Utrulling av nye målere i Valdres

mandag 21. august 2017

ValdresEnergi skal være ferdig med masseutrullingen av målere i hele sitt nettområde innen 31.01.2018.

Vi har satt bort booking og målermontasje til firmaet OneCo, men det vil være en del som bookingselskapet ikke klarer å få til avtaler med, og disse vil ValdresEnergi selv jobbe med utover i 2018. ValdresEnergi bruker eget personell til montasje av målere på større anlegg.

I skrivende stund april 2017, jobbes det med montasje i hele forsyningsområdet.   Det er gjennomført målerbytter i Område 1 Fagernes, Område 2 Leira/Tisleidalen, Område 3 Øystre Slidre, Område 4 Beitostølen, Område 5 Slidre, Område 6 Aurdal og Område 7 Vaset/Syndin, men med mye hytter så er det fortsatt mange gjenstående som er planlagt gjennomført utover våren.

Vi ligger i forkant av opprinnelig montasjeplan, men med mye hyttekunder, så tar det noe lenger tid å få gjennomført målerbytter hos alle enn i områder med mye fastboende.

Informasjonsbrosjyre fra ValdresEnergi finner du her.  Brosjyren er sendt til alle nettkunder.  Informasjonsbrosjyren gir deg som kunde nyttig informasjon om hvordan booking og målerbytte foregår.

Klikk her så får du vite litt mer om; hvorfor alle i Norge skal få nye strømmålere før utgangen av 2019, hvordan bytte skjer og hvordan måleren fungerer.